NorMedia AS - lese - skrive  - lære - øve - trene - kommunisere

Ziko World

Ziko World
Brukerveiledning

Del på Facebook

- spill for bryterbrukere! - for barn fra 5 år

Barn som må benytte brytere til å styre datamaskinen trenger et bredt utvalg av dataprogrammer for å motiveres til å trene opp ferdighetene sine i bryterbruk. Datamaskinen kan også gi disse brukerne en følelse av uavhengighet ved å lære dem å mestre nye ting

Ziko World - bilde 1

Ziko World er laget spesielt for å hjelpe bryterbrukere til å utvikle evnen til å bruke brytere i spillsammenheng, ved å utvikle bryterstyringsferdigheter i forhold til planlegging og forventning. Programmet passer derfor til eldre så vel som til yngre brukere.
Ziko (et romvesen) har krasjlandet med romskipet sitt på en øde øy. Du skal redde ham vekk fra øya, og må hjelpe ham med å bygge opp romskipet sitt igjen, samt å fylle det med drivstoff. Du må også sørge for at han får litt jordisk moro før han tar av hjem til sin egen planet.

Ziko World har fem morsomme spill med flotte lyder og artige figurer:

Ziko World - bilde 2

Rescue - Redning Ziko har landet med romskipet sitt på en øde øy. Trykk på bryteren til rett tid for å føre helikopteret forbi skyene og ned for å redde Ziko.

Target - Mål
Her må du planlegge hvilke deler som skal brukes for å gjenoppbygge Zikos romskip.

Ziko World - bilde 3

Pleasuredome - Fornøyelseshuset
Ziko har ikke mye tid til fornøyelser, men du kan i hvert fall ta ham med i fornøyelseshuset og kanskje danse litt?!

Refuel - Fyll opp tanken
Hjelp Ziko med å fylle drivstoff i det restaurerte romskipet.

Ziko World - bilde 4

Take-off - Avgang
Endelig er romskipet klart for avgang. Du må styre heisen til toppen av krana. Når Ziko er tilbake i romskipet, kan han dra hjem.

Styring

mus (eller pekeskjerm), Mellomrom/Enter-tastene, 1-2 brytere, Concept Keyboard / IntelliKeys trykkplater koblet til en serieport. Alternativt kan du bruke brytere via Blekkspruten koplingsboks.

Tekniske krav til maskin

PC med minimum Windows 95/98, 16 Mb RAM minne, og 15 Mb plass på harddisk ved full installasjon, eller 1,5 Mb ved kjøring med CD-en i spilleren. Lyd og musikk krever lydkort installert.

Priser Eks Mva Inkl. mva
1-bruker
HMS nummer: 049836
890 1.113 Legg Ziko World - 1-bruker i handlekurven.
Opphavsbeskyttelse:


Varenummer: ZIKO