NorMedia AS - lese - skrive  - lære - øve - trene - kommunisere
  Del på facebook  

Linker

Linker til noen produsenter, noen samarbeidspartnere og noen sider som kan være av interesse. Sidene åpnes i et nytt vindu.

 

Cricksoft er et engelsk firma som produserer bl.a. Klikker programmene, som snart kommer i versjon 5. Et meget kraftig verktøy. Cricksoft har også andre programmer som JigWorks og Clozepro. Disse er ennå ikke oversatt til norsk, men kan leveres på Engelsk. Spesielt er Clozepro godt egnet i engelskundervisning.

Widgit er produsent av Blob for Windows, Skrive med Bilder, Musicfactory og Kommuniser PåTrykk. I løpet av 2006/2007 forventes en rekke nye programmer i Kommuniserserien.

Inclusive Technologies har en rekke dataprogrammer for tilrettelagt undervisning og for barn og voksne med nedsatt motorikk. Vi har oversatt Bygge, Motsetninger og Musikk-lek til norsk, men det blir flere etterhvert.

Semerc er en stor engelsk produsent som har blitt kjøpt opp av Granada Learning. Vi selger blant annet Touch Games, Switch On- serien. Leaps and Bounds serien og Spot on Games fra dem.

SIT er Spesialpedegagisk institutt i Sverige. Produsent av musse, leketøysbutikken og fargefest.

Spesialsider for symbolbrukere. Ta en titt.

Symboler.no - en ressurs for symbolkommunkasjon og alternativ kommunikasjon. Her finner du også guider og ressurser til SymWriter og På Trykk.