Noen av programmene våre fungerer på Windows Vista når de kjøres som Administrator.

Du kan lese mer om dette på microsofts side her: Windows Vista Brukerkontokontroll

På Windows Vista betyr det å kjøre som Administrator at både programmet kjøres som Administrator og at du som bruker er Administrator.

Du kan følge punktene under for hvordan du kjører programmet som Administrator.

1. Finn programfilen (exe).

2. Høyre klikk på filen og velg egenskaper.

3. Trykk Kompatibilitet.

4. Kryss av for "Kjør dette programmet som administrator".

5. Trykk OK og prøv å kjøre programmet på ny.