Personer som helt eller delvis mangler et funksjonelt talespråk trenger alternative og/eller supplerende kommunikasjons måter for å kunne gjøre seg forstått. Dataprogrammer og annet materiell med symbolstøtte er til god hjelp for mange. 

Widgit Go - Kommunikasjon og språkutvikling på iPad

Widgit Go er en app som leveres på iPad der du kan lage egne opplegg for kommunikasjon, stimulering og språkutvikling eller skrive enkle dokumenter med symboler og tekst fra symboltavler.

Alt kan redigeres direkte på iPaden og Widgit Go har tilgang på hele databasen med Widgit Symboler. Du legger enkelt inn dine egne bilder og kan på den måten bruke Widgit Go som et verktøy til å dokumentere hendelser eller aktiviteter.

Les mer om Widgit Go her.

Barns første ord – ASK Grunnpakke – NYHET

Vi leverer nå en ASK Grunnpakke med Widgit Symboler som inneholder barns 400 første ord, printet som løse symbolkort på et slitesterkt og holdbart papir(NeverTear papir) med velcro på baksiden. Pakken er ment som et utgangspunkt til kommunikasjon eller trening på ord/vokabular. Det følger med mappe hvor symbolkortene kan settes, samtalematte og en setningsholder.

Les mer om Barns første ord – ASK Grunnpakke her.

Kommunikasjonsbok - NYHET

Kommunikasjonsboka er en ferdig trykket bok med symboler rettet mot kommunikasjon. Boka er på 67 sider og kan leveres i A5 og A4 format, i tillegg følger det med redigerbare filer som kan åpnes i programmet InPrint 3 (følger ikke med) og tilpasses etter eget behov. Boka er bygget opp med setningsstartere på venstre siden og ulike temaer på den høyre siden. Boka har også laget med fanekort slik at det er lett å bla seg til riktig side.

Les mer om Kommunikasjonsboka her.

InPrint 3 - NYHET

Det beste verktøyet for å skape symbolmateriale!

InPrint 3 er et nytt og moderne layoutprogram som lar deg lage symboliserte ressurser for utskrift.  Du lager enkelt tavler og symbolisert materiale fra maler eller lag dine egne oppsett. Symbolene kommer automatisk når du skriver, det er over 15.000 Widgit symboler tilgjengelig.

Lag og skriv ut dagsplaner, tematavler, bildekort, bøker, kommunikasjonsoppsett og mye mer.

Les mer om InPrint 3 her.

SymWriter 2

SymWriter kan være et flott kommunikasjonsprogram for ASK-brukere. Du kan lage miljøer rettet mot kommunikasjon, disse vil fungere som dynamiske kommunikasjonstavler. Du kan tilpasse oppsettet til brukerens behov. SymWriter innholder over 15.000 symboler og du får i tillegg bøyningsformer. 

SymWriter fungerer på PC og alle nettbrett som kjører Windows. 

Les mer om SymWriter her.