1. Sjekk om du har BigKeys programvaren installert. Den overstyrer hva tastaturer gjør, og må avinstalleres om du benytter andre tastaturer.

2. Sjekk at du har valgt Norsk (Bokmål) eller Norsk (Nynorsk) som språk og tastaturoppsett i Windows.

3. Forsøk en annen USB-port.

4. Prøv med et annet tastatur. Om det også feiler, så er det oppsettet på maskinen. Om dette virker, er det feil med oppsettet til Clevy tastaturet. Kontakt oss for å feilsøke videre.