Dersom du har problemer med å installere fra USB pennen, kan du laste ned programmene fra vår nettside og installere direkte. Det eneste du behøver er ditt lisensnummer.

SymWriter 2: https://normedia.no/support/symwriter-2/support_pages/oppdatere-til-siste-versjon-av-symwriter

In Print 3: https://normedia.no/support/in-print-3/support_pages/oppdatere-til-siste-versjon-av-in-print-3

Taleboka: https://normedia.no/support/taleboka-tts/support_pages/oppdatere-til-siste-versjon-av-taleboka-tts

For andre programmer eller ressurser du ikke finner, trykk kontakt øverst til høyre og send oss en e-post.