For å aktivere InPrint 3 lisensen følger du stegene under.

1. Skriv inn lisensnummeret i feltet (1)
    Kontroller at du har fått en grønn hake til høyre for lisensnummeret
    Trykk på Aktiver (2)

2. Velg 'Denne datamaskinen har en aktiv Internet forbindelse' (1)

Trykk på Neste (2)

3. Du får nå opp en bekreftelse på at aktiveringen er fullført.

Dersom du får en feil, er du nødt til å gå tilbake og velge at datamaskinen ikke har en Internetforbindelsene, og følge stegene for manuell aktivering.

4. Dersom lisensen ikke har vært registrert, får du en veilviser for å registrere lisensen. Fyll inn detaljene (1) og trykk neste (2)

Du kan også velge å hoppe over dette steget dersom du ikke ønsker å registrere lisensen.

5. Du kommer nå tilbake til forsiden der du får en oversikt over dine installerte programmer og aktiverte lisenser.

Trykk på Avslutt

InPrint 3 er nå aktivert og klar til bruk.