For å komme i gang med OriClock, kan du følge instruksjonene i video guiden under.

Punktene er også beskrevet under.

Kom i Gang med OriClock

Se video-guiden for instruksjoner til å komme i gang med din OriClock. Videoen går igjennom alle steg du behøver for å få skrudd på enheten og komme igang.

Pakk ut og koble til

1. Pakk ut OriClock og ta av beskyttelsesfilmen fra skjermen.

2. Ta strømadapteren ut av esken

3. Koble strømkabelen til stikkontakten

4. Koble den andre enden av strømkabelen til OriClock

5. Trykk på Av/På-knappen til høyre på enheten

6. Vent til OriClock starter opp

Oppsett

1. Velkomstskjerm

Trykk på pilen nederst til høyre for å fortsette.

2. Språk

I neste skjerm kan du velge språk.
    Velg ønsket språk, og trykk på pilen nederst til høyre.

3. Stemme

For å prøve stemmene, trykk på "Play"-knappen i hvert stemmefelt.
    Trykk på stemmen for å velge den.
    Når du har valgt stemme, trykk på pilen nederst til høyre.

4. Utseendev

I neste skjerm kan du velge utseende for OriClock.
    For å se forskjellige utseende, sveiper du fingeren opp og ned
    Når du har valgt utseende, trykk på "OK".

5. Nettverkstilkobling

I neste skjerm kan du koble OriClock til et trådløst nettverk.
    For å koble til et trådløst nettverk, trykk på koble til. Skriv så inn passordet for ditt trådløse nettverk

Merk: Hvis du ikke har et trådløst nettverk, trykk på "Neste".

6. Fullfør

Trykk Fullfør i det siste skjermbildet, og du er i gang med å benytte din OriClock.

Endre innstillinger

For å få opp innstillinger, trykk to ganger øverst i høyre hjørne. Dette vil vise et tannhjul som du kan trykke på.