Om du får feilen 'Du kan ikke blande msi-pakker med administrative installasjon og bundle (exe) installasjoner' kan dette løses ved å følge punktene under.

Dette skjer dersom IT-Ansvarlig har distribuert en nettverksversjon, og du nå forsøker å benytte pakken ment for installasjon på enkeltmaskiner.

Det er en streng i registreret i Windows som skal slettes.

1. Start Registerredigering (regedit)

2. Gå til lokasjonen:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Widgit\Settings\Global\installer

Stegene for å komme dit er:

1. Dobbelt-trykk på HKEY_LOCAL_MACHINE
    2. Dobbelt-trykk på SOFTWARE
    3. Dobbelt-trykk på WOW6432Node
    4. Dobbelt-trykk på Widgit
    5. Dobbelt-trykk på Settings
    6. Dobbelt-trykk på Global
    7. Dobbelt-trykk på installer

Det skal da se sånn ut:

3. Trykk på installerecosystem for å markere, og trykk rediger på menyen og velg slett. (Eventuelt trykk på delete når installerecosystem er markert)

4. Avinstaller så SymWriter fra kontrollpanelet om du ikke allerede har gjort dette, og kjør den installasjonspakken du ønsket å installere igjen.

Installasjonen skal nå fungere.