For å flytte en brukerordliste fra en maskin til en annen må du kopiere filen Brukerordliste.cfwl.

Se punkt 1 for hvor du filen på Windows 7 og Windows Vista.
Se punkt 2 for hvor du filen på Windows XP.

I begge tilfeller skifter du "Brukernavn"  ut med brukernavnet som du er logget på med.

Dersom det ligger flere filer i mappen bør alle filer kopieres, da det sannsynligvis har blitt opprettet flere brukerordlister på maskinen.

1. C:\Users\"BRUKERNAVN"\AppData\Roaming\Widgit\Common Files\User Wordlists\

2. C:\Documents and Settings\"BRUKERNAVN"\Application Data\Widgit\Common Files\User Wordlists\