Dersom du ikke får tale/lyd i Widgit Go, kan du gå gjennom punktene under.

1. Sjekk at lyden er på og at du har valgt en stemme i Widgit Go:

Liste over stemmer når du har trykket på knakken 'Talesyntese':

2. Sjekk at lyden på selve iPad'en er skrudd på.

Denne innstillingen finner du om du trekker opp menyen fra bunnen av skjermen:

Det er viktig at ikonet ikke lyser med krysset over 'klokka/bjella' ikke lyser.

Dersom du ikke ser ikonet for lyd av/på, så skal du bruke knappen på siden over volunknappene. Denne finnes på  iPad 1,2,3,4, iPad Mini 1 og Mini 2, samt iPad Air. På iPad Air 2 eller iPad Pro finnes ikke denne knappen.

Avhengig av innstillingene på din iPad må du sjekke knappens posisjon.

Du kan også lese Apple's guide her: https://support.apple.com/no-no/HT204171

3. Skru lyden opp med volum knappene mens du er inne i Widgit Go og trykk på et felt eller høytalleren ved siden av skrivefeltet.

Talen skal nå være aktiv og på.